Contentmarketing

  • Geen groei door posts op Meta, LinkedIn en andere kanalen?
  • Weinig interactie op je huidige content?
  • Word je niet gezien als autoriteit?

Als contentmarketingbureau maakt, plaatst, verzorgt en analyseert ZUID rake content. Hoe we dat doen? Dat vertellen we je graag tijdens een vrijblijvend adviesgesprek.

Vrijblijvend adviesgesprek

Content die opvalt, blijft plakken én gedeeld wordt

Met contentmarketing benutten we de kracht van verhalen vertellen. Elk verhaal verpakken we in een passende contentvorm vanuit een helder doel. Want we schieten niet met hagel, maar met scherp. Alleen op die manier komen we binnen bij de doelgroep en maken we iets los. Met onze creativiteit wordt jouw content een schot in de roos. 

Contentstrategie

Met een contentstrategie leggen we de noodzakelijke basis om content te kunnen maken die raakt. En daardoor bijdraagt aan het behalen van je bedrijfsdoelstellingen. Vanuit de informatie over je merk, je mensen, je doelgroep en je concurrenten komen we tot contentadvies en -tools die concreet zijn. Dat concrete plan kunnen we ook voor je uitvoeren. Zo creëren we voor jouw merk gefundeerde, doelgroepgerichte verhalen met een missie.

Het beste van veel werelden

Van strategisch denken tot designen, schrijven, illustreren, animeren, adverteren én projecten managen. Bij ZUID hebben we alle expertises in huis en kennen we de tijdlijn van je doelgroep als onze broekzak. We weten wat werkt en onderscheiden ons door je merkstrategie en identiteit door te vertalen naar pakkende, herkenbare en converterende content en campagnes.

Building blocks

Samen met jou bedenken we originele formats en zetten we een strategische tijdlijn uit met een effectieve mix van building blocks die optimale resultaten opleveren. Die building blocks kunnen variëren van visuals, animaties, video's en podcasts tot aan nieuwsbrieven, blogs en short copy voor socials.

ZUID ❤️ contentmarketing

Vanuit een uitgekiende contentstrategie zorgen we voor rake content in diverse vormen:

1. Video en animatie Video en animatie behoren tot de beste middelen om iets uit te leggen, een emotie over te brengen of te overtuigen. Gevalletje ‘eerst zien, dan geloven’. ZUID zet jouw doelgroep in beweging met de kracht van bewegend beeld.

2. Social media Wij laten je opvallen én zorgen dat je blijft plakken in de stroomversnelling die ‘de tijdlijn’ heet. Dat doen we door te zorgen voor content waar jouw doelgroep op zit te wachten. Waar ze iets aan hebben en waardoor ze het gesprek met je aangaan. En uiteindelijk actie ondernemen.

3. Podcast De oren van je doelgroep bereiken? Vanuit onze inhouse podcast-studio bedenken en produceren we strategisch-communicatieve podcasts voor je team, bedrijf en klanten. We geven ideeën, visies en strategieën een stem en vinden een luisterend oor voor je verhalen bij je doelgroepen. 

4. Magazines Bij ZUID Creatives weten we precies wat mensen doet bladeren. We zorgen dan ook voor op maat gemaakte glossy’s en relatiemagazines die echt gelezen worden. Of ze nu op de mat of in de mailbox belanden.

5. Blogs, whitepapers en webteksten Informatieve blogs waar je doelgroep echt iets van opsteekt. Landingspagina's die perfect aansluiten bij de zoekintentie van websitebezoekers. Of een whitepaper waarmee je jouw expertise aantoont. ZUID zorgt voor inhoudelijke teksten waarmee je je doelgroep verder helpt. Zo creëer je een dosis geloofwaardigheid en vertrouwen waar je u tegen zegt.

ZUID BrandPlanTM

De merken waar we allemaal van houden, begonnen allemaal met een plan. Ons BrandPlan™ neemt je ambitie mee op expeditie.

We combineren een pragmatische aanpak met creatieve oplossingen. Business Creativity noemen we dat.
Met ons BrandPlanTM krijgt je merk de strategie, identiteit en impact die bij je past.

You’ve got the brand, we’ve got the plan.

Maak kennis. Maak furore - 

Robbert is er klaar voor.

Robbert
Timmermans
Robbert Timmermans
Manager New Business - Manager New Business -

New to ZUID? Robbert will give you a warm welcome. As our New Business Manager, he is your go-to guy for discussing your ambitions. He’ll introduce you to the rest of the ZUIDerlings who can help you realize these goals.