Merkstrategie & Positionering

  • Behoefte aan een strategisch fundament om op verder te bouwen?
  • Opvallen met slimme positionering tussen de concurrentie?
  • Van plan om meerdere merken samen te voegen?

Laten we jouw merk-DNA verhelderen en opfrissen. Neem vrijblijvend contact op, of loop binnen. Onze ZUIDerlingen zijn uiterst kletsbaar! 

Vrijblijvend adviesgesprek

Haal meer uit je merk

Een brand strategy met een écht unieke positionering ontwikkelen? Dat kan alleen door het DNA van een merk bloot te leggen en de volledige context te begrijpen en te omarmen. En oh ja, een beetje lef en een dosis ambitie. We nemen je bij de arm.

We doen het samen

Met energieke sessies komen we samen op een interactieve, leuke en leerzame manier tot een merkstrategie die perfect in lijn is met je bedrijfsstrategie. Of je nu een snelgroeiende scale-up, een familiebedrijf of een big corporate bent. We gaan graag samen met je aan de slag.

Passend traject

Elk traject naar een onderscheidende merkstrategie is anders. Je kunt in elk geval rekenen op uitgebreide research door ZUID, een kick-off met vertegenwoordigers van je organisatie en meerdere review-momenten vóór de oplevering van de uiteindelijke brand strategy.

Solide basis

Je merkstrategie vormt de fundamentele, solide basis voor een nieuwe merkidentiteit, strakke websites en succesvolle campagnes. Daarom ontwikkelen wij een nieuwe merkstrategie die niet onder in de la verdwijnt, maar aanzet geeft tot concrete acties en middelen.

Waar sta je voor, waar ga je voor?

Wat kun je onderaan de streep verwachten? We zetten je merk stevig neer met een strategisch fundament en positionering, een onderscheidende identiteit en een dichtgetimmerd marketingcommunicatieplan. Zo ontdekken jouw doelgroepen dat jij the real deal bent.

Samen verder

Als de fundering is gelegd, dan willen we dat je ook écht uit de voeten kunt. Daarom gieten we jouw nieuwe brand strategy in een mooi document, waarop je altijd kunt terugvallen. En ook bij de volgende stappen blijven we natuurlijk betrokken. We doen dit samen.

ZUID BrandPlanTM

De merken waar we allemaal van houden, begonnen allemaal met een plan. Ons BrandPlan™ neemt je ambitie mee op expeditie.

We combineren een pragmatische aanpak met creatieve oplossingen. Business Creativity noemen we dat.
Met ons BrandPlanTM krijgt je merk de strategie, identiteit en impact die bij je past.

You’ve got the brand, we’ve got the plan.

Maak kennis. Maak furore - 

Robbert is er klaar voor.

Robbert
Timmermans
Robbert Timmermans
Manager New Business - Manager New Business -

New to ZUID? Robbert will give you a warm welcome. As our New Business Manager, he is your go-to guy for discussing your ambitions. He’ll introduce you to the rest of the ZUIDerlings who can help you realize these goals.