Brand Creation & Brand Identity

  • Is je merknaam en -identiteit niet onderscheidend?
  • Past wat je uitstraalt niet meer bij wie je bent?
  • Wil je een merkidentiteit voor nu en in de toekomst?

Kortom, is het tijd om te vernieuwen of te verfrissen? Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan, dan gaan we samen aan de slag.

Vrijblijvend adviesgesprek

Veranderen, verfrissen of verhelderen?

De merkidentiteit is de expressie van een merk, bedrijf of organisatie. In de volksmond noem je het een huisstijl, maar als je het aan ZUID overlaat is het breder dan dat. Zo bedenken we ook merknamen, bepalen we de merkarchitectuur en ontwikkelen we een passende tone-of-voice (vocal identity), logo en beeldmerk. Al deze output bundelen we in een compleet brandbook. Ook passen we de fotografie en het design van alle media aan op de nieuwe identiteit. Zo zorgen we voor een huisstijl die staat als een …

Merkidentiteit

Samen met jou ontwikkelt ZUID een merkidentiteit die een onuitwisbare indruk achterlaat en je echt onderscheidt van je concurrenten. Deze identiteit komt direct voort uit je merkstrategie. Die strategie geeft het DNA van je organisatie weer en is flexibel genoeg om zich aan te passen.

Naming

“En we noemen het…”. Een naam die klopt bij je identiteit, die blijft hangen, die onderscheidt. Zo’n naam vind je niet zomaar. Geen zorgen, wij hebben er ervaring mee. We nemen je mee in een naming-traject en vinden samen een naam die past als een jas.

Mediadesign

Het merk staat, de naam is bekend en de huisstijl tot in de puntjes uitgewerkt. Tijd om jouw identiteit in een vorm te gieten. We passen de identiteit toe in de vormgeving van alle middelen. Van de website, socialmedia-uitingen en het bedrijfsmagazine tot aan animaties en videoproducties.

Toekomstproof

Een sterke brand identity begint bij zaken als de bedrijfscultuur, de visie en de merkwaarden. Op basis hiervan creëren wij een merknaam en huisstijl die niet alleen de schoonheidsprijs winnen, maar vooral het gewenste effect hebben. Nu én in de toekomst.

Allesomvattend

Wij benaderen de realisatie van een merkidentiteit als een kernfusie. Eén waarin merkstrategie en creativiteit samensmelten tot die ene zin, naam, kleur en dat ene logo waarmee je alles vertelt, zonder iets te hoeven zeggen. Om geen creatieve kansen onbenut te laten, werken we hier met meerdere disciplines aan (strategen, vormgevers, copywriters en animators) en betrekken we uiteraard ook de opdrachtgever in het project.

ZUID BrandPlanTM

De merken waar we allemaal van houden, begonnen allemaal met een plan. Ons BrandPlan™ neemt je ambitie mee op expeditie.

We combineren een pragmatische aanpak met creatieve oplossingen. Business Creativity noemen we dat.
Met ons BrandPlanTM krijgt je merk de strategie, identiteit en impact die bij je past.

You’ve got the brand, we’ve got the plan.

Maak kennis. Maak furore - 

Robbert is er klaar voor.

Robbert
Timmermans
Robbert Timmermans
Manager New Business - Manager New Business -

New to ZUID? Robbert will give you a warm welcome. As our New Business Manager, he is your go-to guy for discussing your ambitions. He’ll introduce you to the rest of the ZUIDerlings who can help you realize these goals.