Naar case overzicht

Wat doe je als je als innovatief kappersmerk zelf een product ontwikkelt waarmee je haar ook op drukke, doordeweekse dagen goed zit? Dan bel je ZUID, dan ziet iedereen er goed uit.

Project Partners: 

Kappersmerk Beauty Brands heeft een stevige reputatie als fullservice distributeur van A-merken voor professionele salons waar je haar altijd goed zit. Altijd op zoek naar innovatieve producten, ontwikkelden ze zelf een warmteborstel met geïnfuseerde macadamia olie, argan olie en keratine, waarmee je haar iedere dag zit alsof je in een salon woont. Dit product moest als nieuw submerk op zoveel mogelijk kaptafels bij zowel salons (B2B) en eindgebruikers (B2C) thuis belanden.

Er altijd, overal en iedere dag goed uitzien vraagt om een naam, identiteit en designtaal die dat duidelijk maakt. Het toffe aan Beauty Brands is dat ze zelf veel creatieve expertise in huis hebben. In co-creatie kwamen we met bouwstenen, een naam en een identiteit die net zo stevig zit als hun hoofdmerk en waarmee ze verder kunnen. ‘Never overdressed, never overstyled’ werd het thema, met edgy copy en over the top, hard geflitste beelden.

Het nieuwe merk kreeg een niet-alledaagse naam: Evryday BRUSH, met als pay-off: Evrywhere. Evrytime. Evryday. Zonder e's, want de doelgroep is druk en dat scheelt weer tijd. In beeld zochten we vervreemde opvallende contrasten op tussen alledaags en bijzonder. Met opvallende, kleurrijke beelden van modellen die bold en out-there zijn, en de was en boodschappen doen met geweldig haar. De doelgroep kan de Evryday BRUSH testen en mee naar huis nemen bij de topsalons die al verbonden zijn aan Beauty Brands. Zo krijgen ook hun verkoopcijfers extra volume. Iedereen wint.