Naar case overzicht

Als je iets structureel goed doet, mag je best van je laten horen. Al helemaal als je meer naam wilt maken in jouw branche. We hielpen softwareontwikkelaar Easyflex precies dat te doen.

Project Partners: 

Easyflex biedt uitzendorganisaties slimme verloningssoftware waarmee ze flexwerkers tijdig, foutloos en conform de laatste regelgeving verlonen. De laatste jaren maakte het bedrijf een enorme groei door, dankzij de kwaliteit die door continue doorontwikkeling is gerealiseerd. Het enige waar Easyflex nog niet in slaagde, was dit naar de buitenwereld uitdragen. Daardoor bleven de kansen om hun naamsbekendheid uit te bouwen onbenut. ZUID werd gevraagd een plan te ontwikkelen waarmee de marketing beter zou aansluiten bij de doorgemaakte groei van het bedrijf. En om er vervolgens als co-piloot samen met Easyflex voor te zorgen dat de marketing een vlucht neemt.

We ontwikkelden een marketingcommunicatieplan en een campagneconcept waarmee de softwareontwikkelaar het verschil kan gaan maken. Dit mondde uit in drie campagneflights. Hoewel iedere flight een eigen boodschap, doelgroep en KPI’s heeft, is de rode draad steeds het creëren van bekendheid voor Easyflex. Een fotoshoot, gecombineerd met realistische 3D-visualisaties, leverde unieke beelden op die we gebruiken voor het campagnemateriaal. Dat materiaal bestaat onder andere uit advertorials en sponsored content in vakpers, online ads, organische social posts, informatieve whitepapers, klantinterviews en e-mailflows voor lead nurturing.

De doelgroep kan inmiddels niet meer om Easyflex heen. Via het marcomplan bepaalden we de juiste strategie om de doelgroep via diverse kanalen te bereiken. Met campagnemiddelen die aansluiten bij de fase in de klantreis waarin ze zich bevinden. HubSpot is een belangrijke tool om deze touchpoints te creëren. Maar ook om campagnes te analyseren en te optimaliseren, leadinfo te verzamelen en om marketing automation te realiseren. Zo maken én behouden we impact. Als strategisch partner blijven we bijdragen aan de verdieping en verbreding van de kennis en skills van het marketingteam van Easyflex. Als een betrouwbare co-piloot, voor, tijdens en na iedere campagneflight.