Naar case overzicht

Wie finance saai vindt, kent Feller nog niet. Wij vertaalden hun next level cultuur en DNA naar een fonkelnieuw merk dat nieuw licht schijnt op de financiële kant van organisaties.

Project Partners: 

Consultancybureau Finext is opgesplitst in drie verschillende organisaties. Het Finance & Control team is een ondernemende, haast revolutionaire, club die klanten helpt om hun hele finance-keten op scherp te zetten. Zij zochten een identiteit en de juiste woorden om hun bijzondere cultuur, karakter en kracht te verbinden met nieuwe collega’s. Aan ZUID de taak om een sterk, nieuw en onderscheidend merkfundament neer te leggen.

We ontleedden de identiteit, definieerden de merkwaarden en bepaalden de positionering om een nieuw merk te activeren voor deze autonome, avontuurlijke club die je finance in een ander licht zet. Een merk dat positief en doelgericht is. Een tikje rebels in de blauwe wereld, met een nieuwe naam die next level finance uitstraalt en net als hun cultuur scherp en warm tegelijk is.

Als nieuwe merknaam bedachten we Feller. Omdat impact maken is verweven in het DNA van dit nieuwe bedrijf, kozen we voor een vormentaal die sterk is in zijn eenvoud en past bij wie ze al die tijd al waren. Met kleuren die zorgen voor een eigenzinnige en daadkrachtige uitstraling. Een uitstraling die verder wordt versterkt door de pay-off: vol op waarde.