Naar case overzicht

Als je een held wilt zijn én blijven voor je klanten, moet je meeveranderen met de markt. Heroes Only deed precies dat. ZUID hielp hen om van de nieuwe naam ook een toekomstbestendig, nieuw merk te maken.

Project Partners: 
No items found.

MailCampaigns begon ooit als dedicated e-mailmarketingbureau. Via een gelijknamig e-mailmarketingplatform hielp het klanten met het optuigen van campagnes. Inmiddels is het bedrijf sterk gegroeid en biedt het veel meer diensten en software dan alleen die gerelateerd aan e-mailcampagnes op basis van MailCampaigns. Het specialistenteam en hun kennis zijn tegenwoordig het uitgangspunt, niet de ontwikkelde software. Het merk dekte de lading dus niet meer en remde daarmee zelfs de groei van het bedrijf. De nieuwe merknaam Heroes Only paste wel. ZUID werd ingeschakeld om van Heroes Only een nieuw, ambitieus en bold merk te maken met een toekomstbestendige positionering.

Heroes Only had duidelijk voor ogen wat het niet was. Wat waren ze dan wel? Welk gebied konden ze claimen om zich te onderscheiden, zonder zich daarmee te beperken? ZUID ging op onderzoek uit. We positioneerden Heroes Only vervolgens als engagement agency, omdat het zich specialiseert in het vasthouden van aandacht om zo impact te maken. Via e-mail, maar ook via andere digitale kanalen of door hierover te adviseren. Op basis hiervan ontwikkelden we een merkstrategie, pay-off, brand identity met ‘engaging’ kleuren, nieuw logo, overkoepelend communicatieconcept én diverse middelen. Van notitieboekjes, social content en ads tot een mock-up van de website.

Samen zetten we een merk neer waarmee deze engagers hun groei kunnen waarborgen en inspelen op de veranderende behoeften in de online marketingwereld. Met de merkhiërarchie die we vaststelden, duiden we de onderlinge verhouding tussen het merk, de diensten en de software. De expertise van het team is het meest waardevol, daarom komt hun (helden)rol nu letterlijk terug in de naam en positionering. Op basis van de spiksplinternieuwe huisstijl, de door ons uitgewerkte middelen én mock-ups en templates, kunnen de in-house designers van Heroes Only de website en content zelf verder vormgeven.