Contact

Join the team

Bij ZUID Agency Group koesteren we ons hechte team ZUIDerlingen en de groei die we samen mogelijk maken. Als één van de snelstgroeiende bureaus van Nederland maken we graag ruimte voor creatief talent, overtuigende skills en nieuwe expertises.

Werken bij ZUID Creatives

Volop kans om te groeien

We zijn een netwerk van vijf creatieve bureaus onder één dak, elk met hun eigen specialisme. Stugge en saaie sollicitatiegesprekken ga je bij ons nooit van zijn leven vinden, en een overtuigende portfolio doet ons meer dan een diploma. Wel willen we onze toekomstmakers graag informeel leren kennen, om zeker te weten dat je past bij onze cultuur, onze waarden en onze way of work.

Je bent in goed gezelschap

ZUIDerlingen kijken om naar elkaar, staan altijd aan met goede energie en vieren successen samen vanuit de gedachte dat onze creativiteit iets op moet leveren. Voor onze klanten, maar ook voor onszelf. En er is maar weinig nodig om met zijn allen samen te komen op ons fijne terras voor een borrel of bbq.

Never Bored At Work

Ben jij zo’n ondernemend type die we om een creatieve boodschap kunnen sturen? Op zuidagency.group lees je meer over onze labels ZUID Creatives, AudienceFirst, en Brandgang. Het talent dat we zelf actief zoeken vind je op: werkenbij.zuidagency.group

Vacatures

Staat jouw creatieve droombaan er niet tussen, maar ben je wel fired up en ready to go? Overtuig ons dan waarom we voor jou absoluut een plek moeten creëren bij één van onze labels. Stuur je verhaal in tekst, video of animatatievorm naar annemarieke@zuid.com, dan hoor je snel van ons.