Breaking

Caps for KWF

Kanker gooit vele levens overhoop. Onlangs raakte het een van ons. Een collega die onbezorgd van het leven en zijn jonge gezin zou moeten genieten, ging een medisch traject in waarvan de uitkomst zomaar spannend is. Als steun voor hem ontwierpen we een unieke cap. Dit ontwerp is nu verkrijgbaar in een gelimiteerde en genummerde oplage van 101 stuks. Cap nummer 1 is voor hem. De overige 100 veilen we voor een zo hoog mogelijk bedrag. Met jouw bod steun je samen met ons en onze partners het KWF en levensveranderende onderzoeken.

Het design

In het ontwerp van de cap staat de zon centraal. De zon staat voor leven en voor licht. Voor kracht, gezondheid, optimisme en warmte. Voor dat wat we allemaal nodig hebben, op sommige momenten net iets meer dan de andere.

De zon zorgt voor positiviteit en lachende gezichten. Ze kleurt je wereld en je dag. Op sommige momenten lijkt ze ver weg, maar ze komt iedere dag weer op en daar draait alles om. Met jouw persoonlijke cap draag je de zon altijd en overal met je mee. Voor jezelf en de mensen om je heen.

Maak het verschil

Bestel jouw eigen cap met je favoriete nummer door een mooie prijs te bieden vanaf €50,-. Iedere cap komt met een certificaat in een luxe box. We leveren jouw cap persoonlijk bij je af. Alle kosten voor dit project worden gedragen door ZUID Creatives, AudienceFirst, Extrafazant en Q-Promotions. Je betaalt rechtstreeks aan het KWF en je bijdrage komt volledig ten goede aan hun werkzaamheden. Je bijdrage is aftrekbaar voor je inkomsten- of vennootschapsbelasting.

Bied op jouw unieke, genummerde cap en draag ook bij

Ben jij er klaar voor? - 

Annemarieke Scheperkamp
Managing Director - Managing Director -

Je doelgroep in beweging krijgen?

Bereik, boei en bind ze met bewegend beeld.
Bel of mail
Annemarieke
.