Employer Branding

  • Ga voor een steengoed werkmerk dat je team trots maakt en toptalent aantrekt
  • Zet je werkmerk via campagnes stevig neer in de arbeidsmarkt
  • Reeds vertrouwd voor employer branding door o.a. CZ, Essent en Moore DRV

Wil je slimme koppen aan jouw bedrijf binden? Kies voor creativiteit die rendeert en marketing die iets losmaakt. Neem vrijblijvend contact op of loop binnen.

Vrijblijvend adviesgesprek

Rots in de employer branding 🪨

De Brainport-regio biedt jullie een zee van mogelijkheden om te pionieren en te ontwikkelen. Maar heb je genoeg slimme koppen in huis om je grootse ideeën en ambities te realiseren? En hoe voorkom je in tijden van een extreem krappe arbeidsmarkt dat reeds verworven talent overstapt naar de concurrent? 

Juist, door een steengoed werkgeversmerk - ook wel: werkmerk - op te bouwen. ZUID Creatives helpt je om precies dat te doen, als rots in de employer branding.

Werkmerken die mensen raken

Emotie is het allerbelangrijkst bij een werkmerk. En wij weten hoe je iets losmaakt: door employer branding vanuit merkperspectief te bekijken en niet als los onderdeel te benaderen. Zo vertel je een authentiek verhaal dat bij de bedrijfscultuur past. Een verhaal dat je mensen trots maakt en toptalent aantrekt.

Basisingrediënt voor sterke werkmerken

Wij brengen Business Creativity. Dat houdt in dat we je businessstrategie in lijn brengen met je werkmerk en campagnes. En dat we zowel pragmatisch en doelgericht als creatief en origineel zijn. Onze business-minded creatieven staan altijd met beide voetjes op de grond.

100% Brabants sinds 2004

ZUID Creatives maakt al twintig jaar iets los met employer branding, menselijke marketing, branding en content. Vanuit onze locaties in Tilburg, Veghel en Eindhoven voorzien we met meer dan 55 creatieven en strategen big brands, het mkb en scale-ups van een flinke dosis Business Creativity.

Employer branding in de regio Brainport

Hoe maken we van je organisatie een steengoed werkmerk? Het traject bestaat grofweg uit drie fases:

1. Sterke strategie
Samen stomen we je merk klaar om talent te scoren. We kijken hierbij naar je merkstrategie, merkpersoonlijkheid, je (gewenste) organisatiecultuur en brengen behoeftes van je (toekomstige) team in kaart. Op basis hiervan bouwen we samen aan jouw werkmerk. Deze fase levert de volgende output op:

  • Employee value proposition (EVP)
  • Recruitment marketingstrategie
  • Creatief concept voor een sterk werkmerk

2. Let’s create                                                                                   
Vanuit jouw onderscheidende werkmerk ontwikkelen onze business-minded creatieven diverse employer branding tools. waarmee je toptalent kunt vinden en binden. Die tools zijn bijvoorbeeld een culture deck, een candidate journey, werken-bij-content en een werken-bij-pagina.

3. Crossmediale campagnes
Wil je jouw werkmerk vervolgens op een unieke manier neerzetten in de arbeidsmarkt? Say no more! Met onze crossmediale campagnes benutten we jouw budget optimaal. Gaan we voor een interne imagocampagne, wervingscampagne of referral campagne?

ZUID BrandPlanTM

De merken waar we allemaal van houden, begonnen allemaal met een plan. Ons BrandPlan™ neemt je ambitie mee op expeditie.

We combineren een pragmatische aanpak met creatieve oplossingen. Business Creativity noemen we dat.
Met ons BrandPlanTM krijgt je merk de strategie, identiteit en impact die bij je past.

You’ve got the brand, we’ve got the plan.

Maak kennis. Maak furore - 

Robbert is er klaar voor.

Robbert
Timmermans
Robbert Timmermans
Manager New Business - Manager New Business -

Nieuw bij ZUID? Robbert is het eerste gezicht dat je ziet. Als manager new business is hij je go-to-guy om je ambities scherp te stellen en jouw team-on-steroids aan je te introduceren.