Breaking

Marketing automation Lunch & Learn !

Maak je marketing slimmer!

In 2023 zijn ‘Marketing Automation’ en ‘HubSpot’ de twee belangrijkste termen om te onthouden als je deals zoekt in plaats van leads. Door marketing- en salesprocessen te automatiseren met de gebruiksvriendelijke CRM tool van marktleider HubSpot, maak je jouw marketing slimmer en doelgerichter en sla je bruggen tussen je marketing- en salesteam. De lijst van succesvolle HubSpot-gebruikers wordt iedere dag langer en bevat flinke namen zoals: WWF, SoundCloud, Eventbrite en Weight Watchers.

Leer meer en vraag alles

Als gewaardeerde partner van ZUID nodigen we je uit voor een volledig verzorgde Lunch & Learn-sessie. Dus ben je erbij op donderdag 02 maart om 12:00 uur in ons hoofdkwartier in Tilburg?
Schrijf je dan in via het onderstaande formulier voor onze gratis lunch & learn sessie op 2 maart 2023 van 12:00 tot 14:00 op ons kantoor aan de Goirkekanaaldijk 12 in Tilburg.

De inschrijving voor dit event is helaas gesloten. Wil je op de hoogte gehouden worden van volgende events? Schrijf je dan in via onderstaand formulier en je krijgt automatisch een uitnodiging voor ons volgende event.

Ben jij er klaar voor? - 

Annemarieke Scheperkamp
Managing Director - Managing Director -

Je doelgroep in beweging krijgen?

Bereik, boei en bind ze met bewegend beeld.
Bel of mail
Annemarieke
.