Breaking

ZUID Creatives lanceert ZUID.audio: podcasts voor bedrijven en merken

“Laat je horen. Kruip tussen die oren. Maak iets los.” Met die kreet lanceren de marketingstrategen van ZUID Creatives hun jongste initiatief ZUID.audio, een podcastbureau specifiek voor de zakelijke markt. Met strategische formats en professioneel geproduceerde podcasts hebben bedrijven er een origineel, opvallend en creatief communicatiekanaal bij voor hun teams, bedrijf en klanten.

ZUID.audio richt zich op bedrijven die hun bereik en succes op een originele en effectieve manier verder willen uitbreiden. CEO Mathieu Hermans: “Het is een logische uitbreiding van onze bestaande diensten.”

Maak een show van je bizz!

Dit initiatief dat kantoordeuren in figuurlijke zin open zet, werd aangejaagd doordat kantoordeuren dicht bleven vanwege coronamaatregelen. Mathieu: “Toen vrijwel iedereen binnen ZUID noodgedwongen vanuit huis werkte, zijn we begonnen met een MT-podcast. In korte afleveringen informeerde ons managementteam onze eigen mensen over de status en koers van ons bedrijf. We merkten dat onze boodschap door de vorm anders werd ontvangen. Strategieën en cijfers maken meer los als ze worden toegelicht door de CEO en CFO alsof ze bij Eva of Op1 aan tafel zitten. Door noodgedwongen op afstand van elkaar te hebben gewerkt, hebben we bovendien meer dan ooit ervaren hoe belangrijk het is om die andere, menselijke kant van een organisatie te laten horen. Onze eigen positieve ervaringen delen we graag met onze klanten.”

ZUID.audio bedenkt en produceert formats op maat

Het informeren van eigen medewerkers en teamleden is slechts één van de vele formats die mogelijk zijn. Mathieu: “Het podcastlandschap is een onontgonnen gebied voor onze klanten, maar wel een plek waar ze willen zitten. Het huidige landschap bestaat vooral uit uitgevers die eigen content produceren en opnamestudio’s die hun ruimte verhuren. Onze toegevoegde waarde is dat we weten wat werkt en je helpen om attractieve en kwalitatieve auditieve content te maken. Toon je expertise aan de buitenwereld. Vier succesvolle projecten en samenwerkingen samen met klanten. Wissel die nieuwbrief eens af met een show van 10 minuten. We helpen je met het format, regelen een deskundige host, nemen het voor je op, mixen het professioneel af en zetten het voor je uit binnen je organisatie of bij partijen als Spotify, Google en Apple.”

Marketing meets media

“Podcasts geven je bedrijf, teams en mensen letterlijk een stem die op iedere afstand gehoord wordt op momenten dat er aandacht voor is. Met ZUID.audio planten we vol overtuiging onze vlag op de grens van onze marketingwereld en het medialandschap.”

zuid.audio

De contentmakers van ZUID.audio leveren vakwerk dat op geen radiostation zou misstaan. Meer weten? Kom binnen.

Ben jij er klaar voor? - 

Annemarieke Scheperkamp
Managing Director - Managing Director -

Je doelgroep in beweging krijgen?

Bereik, boei en bind ze met bewegend beeld.
Bel of mail
Annemarieke
.