Naar case overzicht

Verzekeraars die zelf verzekerd willen zijn van always-on campagnes die iets losmaken, sluiten een contentverzekering bij ZUID.

Project Partners: 
No items found.

ZLM heeft een rits aan verzekeringen voor iedereen in Zeeland en Noord-Brabant. Met zo'n unieke positionering wil je gezien en gevonden worden door de doelgroepen waar je het allemaal voor doet, met een positieve impact op merkattitude, herinnering en herkenning. Aan ZUID de taak om voor ZLM always-on campagnes op te tuigen en ze te verzekeren van content die doelgroepen blijft boeien.

De eerste stap om altijd aan te staan is een contentstrategie. Daarmee bepalen we wát we willen bereiken, wie we willen bereiken en hoe we dat precies gaan aanvliegen. In wekelijkse sessies met het contentteam van ZLM bepalen we de inhoud van blogs, social posts, inhakers, animaties, videoproducties en socialmediacampagnes. En om het plaatje compleet te maken, vertalen we ook themacampagnes door naar rake social content.

In 6 maanden tijd bereikten we met ‘always-on content’ meer dan 6.000.000 mensen. Dat betekent dat de doelgroep gemiddeld tot vier keer in aanraking is gekomen met social content van ZLM. Daarnaast bedachten en produceerden we een drie maanden durende campagne om ZLM top-of-mind te krijgen bij verhuizers op de woningmarkt. De komende periode gaan we los met above the line content.