Naar case overzicht

Duurzaam bouwen aan een duurzaam merk. Vanuit een toekomstbestendig strategisch fundament bedachten we een inspirerende merknaam, ontwikkelden we een sprekende brand identity en een opvallend creatief concept.

Project Partners: 

Als tijden veranderen en je het verschil wilt blijven maken, verander je het beste mee. Experts met decennia ervaring en een uniek, innovatief product in handen, klopten bij ons aan om dit in de markt te zetten. Bluestrom levert de nieuwe generatie geëlektrificeerde, watergesmeerde thrusters die eenvoudig te installeren zijn, vrijwel onderhoudsvrij en perfect voor een breed scala aan bootsoorten. Dat moest breed bekend worden in de maritieme wereld. Daarbovenop kregen we de extra uitdaging om mee te denken over de productlijn en was er de keiharde deadline van het grote lanceermoment tijdens de maritieme beurs.

Met een team tot op het bot gemotiveerde zuiderlingen, een efficiënte werkwijze en volledige commitment aan onze strakste planning ooit, gingen we aan de slag. We ontwikkelden een strategisch fundament, de merknaam, een merkidentiteit, positionering én communicatieconcept. Evenals alle benodigde communicatiemiddelen zoals een website en het beursmateriaal. Belangrijk was dat alles doordacht gebeurde, zodat er een sterke, toekomstbestendige basis voor Bluestrom werd gelegd. De prettige samenwerking was de groene motor gedurende het traject. En het houdt niet op nu het merk te water is gelaten. Vanuit een innig partnership bouwen we verder aan het succes van Bluestrom.

Het merk Bluestrom is op professionele én creatieve wijze geconstrueerd en vervolgens gepresenteerd aan de maritieme wereld. Dit leverde direct vele waardevolle leads en aanvragen op. Vanuit een vruchtbare samenwerking dragen we vol energie, positiviteit en business creativity bij aan de verdere groei van het merk. Einddoel? Bluestrom de wereldzeeën laten bevaren.