Naar case overzicht

CaroCroc is één brok energie. Bij ZUID stonden we te kwispelen om dit via een toekomstbestendig campagneconcept en voortvloeiende creatieve acties te verkondigen.

Project Partners: 
No items found.

CaroCroc produceert vanuit haar fabriek in Veghel 100% natuurlijke honden- en kattenbrokken. Voor iedere hond of kat is er een brok die past bij de energiebehoefte. Moederbedrijf Vobra produceert diervoeding voor verschillende merken, dat verkocht wordt in 35 landen. In hun eigen merk CaroCroc, dat bij de keten Pets Place en kleinere dierenspeciaalzaken verkrijgbaar is, zagen ze nog onbenut potentieel. Vobra daagde ZUID daarom uit om een verrassend campagneconcept te ontwikkelen waarmee CaroCroc nog bekender zou worden bij eindgebruikers. En top of mind zou zijn bij specialisten in dierspeciaalzaken.

Na intensieve brainstormsessies kwamen we tot het campagneconcept ‘Eén brok energie’. In de campagnemiddelen benadrukken we dat in de krokante brok alles zit wat een hond of kat individueel nodig heeft. Naast energie is dat natuurlijk ook liefde. Dit laatste stond centraal in de advertorial die we maakten voor 100%NL magazine. Ook zorgden we dat CaroCroc letterlijk van zich liet horen, via een landelijke radiocommercial. We ontwikkelden daarvoor het sounddesign, soundlogo en radiocommercial in onze eigen studio. Bovendien zetten we de eindejaarsactie ‘Eén brok geluk’ op poten, waarvoor we ‘krabkaarten’ ontwierpen die bij aankoop van een CaroCroc-product werden meegegeven.

Vanuit het ontwikkelde campagneconcept zorgden we samen met het CaroCroc-team voor uiteenlopende campagne-uitingen die de naamsbekendheid vergrootten. Het campagneconcept is duurzaam en een kapstok voor de communicatie voor de komende jaren. We staan dan ook te kwispelen om op basis van dit concept nog meer campagnes uit te rollen. Zo zetten we onze tanden in het uitwerken van een tweede versie van de radiocommercial. En gaan we aan de slag met nieuwe, creatieve campagne-uitingen. Zodat steeds meer mensen weten dat CaroCroc één brok energie is. En ze met liefde voor deze krokante brok kiezen.