Naar case overzicht

Als strategische en creatieve partner helpen we Essent met hun below-the-line content.

Project Partners: 
No items found.

Essent schreef een pitch uit voor creatieve bureaus die Essent's merkwaarde binnen de energietransitie goed naar voren wilden brengen en verder willen versterken voor diverse stakeholders op meerdere always-on kanalen. Bij ZUID zetten we ons graag in voor merken die de wereld met gerichte keuzes en acties schoner en groener willen maken. We kwamen, we presenteerden en we gingen aan de slag.

In een langdurige partnership bedenken en maken we content als verlengstuk van Essent's interne afdelingen. Door hun vakinhoudelijke specialisten met korte lijnen te koppelen aan de specialisten binnen ZUID, komen we zonder ruis snel tot de kern met video's, animatie, socials, webteksten, banners, infographics, visuals en offline materialen die iets losmaken. En omdat we als ZUID Agency Group meer in huis hebben dan alleen contentproductie, denken we ook op strategisch vlak mee over conceptontwikkeling, het ontwikkelen van campagnes en het bedenken en produceren van formats ter ondersteuning van Essent's above-the-line-campagnes.

De samenwerking so far resulteerde in verschillende vormen van branded content. Een bloemlezing: voor de campagne ‘Energieke ondernemers in de spotlight’ creëerden we een creatief concept, artikelen en advertentiemiddelen. Voor de Essent zomer contentcampagne leverden we social posts met inhoudelijke content rondom de zomer. En omdat winacties altijd goed presteren op interactie, bedachten we een terugkerend format dat te plotten is op diverse producten uit hun Thuisvoordeelshop.